Aanbod

Jan huis in Tiszaszentimre-Újszentgyörgy VERKOCHT      €  1   v.o.n. 
De huidige eigenaar verkoopt het huis omwille van gezondheidsredenen.
In een mooie natuurlijke omgeving aan het begin van de poesta ligt het liefelijke
Újszentgyörgy, deelgemeente van Tiszaszentimre.

Akácfavirág Gastenhuis in Szilvásvárad      €  198.350   v.o.n. 
Op ca. 300 meter afstand van het Szalajka dal (toeristisch wandelgebied van het Bükkgebergte), vindt u een zeer goed onderhouden eengezinswoning met twee aparte ingangen. Toeristisch gezien staat het huis op een perfecte plek, dichtbij alle attracties, openbaar vervoer, winkels en alle wandelgebieden in de natuur zijn binnen enkele minuten lopen te bereiken.

Szilvas huis in Szilvásvárad      €  71.500   v.o.n. 
In het rustieke maar ook actieve dorp Szilvásvárad ligt op een van de heuvels ons huis. In het huis maar ook in de gehele tuin is er uitzicht over het dal en de heuvels van het nationaal park Bukk. Een unieke plaats waar rust en lokaal toerisme in elkaar overgaan.

Camping in Borsodbóta      €  153.990   v.o.n. 
Wij bieden te koop aan een prachtige familie camping in het Noord-Oosten van Hongarije.
De camping is sinds 2004 geopend en de klandizie groeit per jaar.
Borsodbóta is een klein en rustig dorp in Noord-Hongarije, dat ongeveer 40 Km ten noorden van Eger ligt en ongeveer 12 Km van de Slowaakse grens.

Tard’s huis in Tardona      €  40.660   v.o.n. 
Heel mooi, sfeervol, boerenhuis met hele fraaie pilaren. Zo'n huis vind je nergens! Het is gelegen in het Bükkgebergte.
Nu te koop via Matra Makelaardij en Aannemersbedrijf. Het huis ligt niet ver van het centrum op een perceel van 1041m2. Het is ongeveer 5 jaar geleden volledig gerenoveerd en heeft een nieuw dak, nieuwe ramen en deuren. Uiteraard alles in Hongaarse stijl.

Rakoczi’s huis in Sajómercse      €  14.660   v.o.n. 
Dit huis heeft een heel brede tuin omdat het staat op een dubbel perceel op 4052m2. De berg achter het huis hoort erbij. Dit huis staat in het Bükkgebergte. De tuin loopt tegen de berg op. Hiervandaan heeft u een heel mooi uitzicht. Het huis moet gerenoveerd worden.

Misi’s huis in Tardona      €  24.660   v.o.n. 
Nu bij Matra Hongarije Makelaardij en Aannemersbedrijf:
een L-vormhuis gelegen in het Bükkgebergte op een perceel van 2057 m2. De tuin loopt tegen de heuvel omhoog. Het huis moet van binnen gerenoveerd worden maar dan krijgt wel u een heel mooi huis omdat het heel veel mogelijkheden heeft.

Lovas huis in Tardona      €  14.670   v.o.n. 
Dit is een leuk boerenhuis in het Bükk gebergte. Het huis ligt aan de rand van het dorp op een perceel van 1225 m2. De achterkant van de tuin loopt heuvel opwaarts. Renovatie van het pand is echt wel nodig maar na die verbouwing kijgt u een heel mooi huis. Er staat een bijgebouw in de tuin.

Katalin’s huis in Bekölce      €  11.990   v.o.n. 
Een boerenhuis in Bekölce, dit is wel een mooi projekt. Het huis ligt in het Bükk gebergte op een perceel van 1039 m2. Er is een vrij uitzicht naar achteren. Mogelijkheid om internet aan te sluiten is aanwezig. De verwarming in het hoofdhuis werkt met gevelkachels.

Imre’s huis in Bükkszentmárton      €  9.000   v.o.n. 
Een boerenhuis in het Bükk gebergte op 874 m2 aan de rand van het dorp. Aan de voorkant kunt u via een brug in de tuin komen. Maar via de achterkant kunt u ook met de auto in de tuin komen. De eigenaar is bezig met de verbouwing van het huis.

VERKOCHT      €  12.990   v.o.n. 
Een leuk huis voor heel weinig geld. Het huis moet wel wat gerenoveerd worden. Het heeft een leuke sfeer. Van buiten lijkt het een klein huis maar van binnen is het ruim en netjes. Dit mooie boerenhuis met leuke pilaren bij het terras ligt in het Bükk gebergte aan de rand van het dorp op 773 m2.

Franciska’s huis in Csokvaomány      €  9.660   v.o.n. 
Dit is een leuk boerenhuis, in het Bükk gebergte, in het plaatsje Csokvaomány te vinden bij Matra Makelaardij en aannemersbedrijf. Het huis ligt niet ver van het centrum op een perceel van 1600 m2.

VERKOCHT      €  63.990   v.o.n. 
Dit mooie, grote herenhuis was vroeger de school van het dorp Tardona, gelegen in het Bükk gebergte. Het ligt aan de rand van het dorp op 3670 m2. Tegenover het huis staat de kerk. Het huis is van binnen en van buiten erg netjes. De eigenaar is timmerman en hij heeft zelf al het houtwerk gemaakt.

Twee huizen tesamen in Nagyvisnyó      €  63.990   v.o.n. 
Twee huizen naast elkaar!. Szilvia's huis en Hoek huis.
Szilvia's huis: dit is een vierkant huis en helemaal sleutel klaar. Ligt in het Bükk gebergte.
Hoek huis: Dit huis is casco klaar. De eigenaar was bezig met de verbouwing maar heeft dat niet af gekregen.

Hoek huis in Nagyvisnyó      €  42.990   v.o.n. 
Dit huis is casco klaar. De eigenaar was bezig met de verbouwing maar heeft dat niet af gekregen. Er zit wel een verdieping en een nieuw dak met dakpannen op het huis. Beneden zijn alle muren voorzien van een pleisterlaag. Het gehele plafond is ook nieuw.

Szilvia’s huis in Nagyvisnyó      €  22.990   v.o.n. 
Dit is een vierkant huis en helemaal sleutel klaar. Ligt in het Bükk gebergte en hebben wij, bij Matra Hongarije Makelaardij aannemerbedrijf voor u in portefeuille. Het huis ligt niet al te ver van het centrum op een perceel van 645 m2 met achter het huis vrij uitzicht.

Eniko’s huis in Balaton      €  9.660   v.o.n. 
Dit is een sfeervol boerenhuis in het Bükk gebergte, waar het nodige aan gedaan moet worden.Het huis ligt aan de rand van het dorp, op een heuvel met een mooi uizicht.

Emil’s huis in Csokvaomány      €  19.660   v.o.n. 
Een mooi herenhuis in het Bükk gebergte. Het ligt aan de rand van het dorp op 1845 m2. Het huis ziet er mooi uit, maar renovatie is wel nodig. Er is ook nog een bijgebouw aanwezig op het grondstuk.

Barnabas huis in Tardona      €  13.000   v.o.n. 
Dit vier hoekig huis in het Bükk gebergte is bij Matra Hongarije Makelaardij en Aannemersbedrijf binnen gekomen. Het huis ligt aan de rand van het dorp op 1151 m2.

Balla’s huis in Tardona      €  12.990   v.o.n. 
Dit is een leuk boerenhuis in het Bükk gebergte bij Matra Hongarije Makelaardij en Aannemersbedrijf. Het huis ligt op een perceel van 980 m2. De tuin loopt schuin omhoog.

Agnes huis in Balaton      €  24.660   v.o.n. 
Dit is een bijna vierkant huis, gelegen in het Bukk gebergte. Het huis heeft aan de achterzijde een slaapkamer en keuken. Het ligt dichtbij het centrum op een perceel van 1327m2.